Dit doen we

Stroomopwaarts levert diensten waar je in de klas of in je team gelijk de vruchten van gaat zien en kan plukken. Dat maakt zichtbaar en merkbaar verschil. Wij verzorgen coaching, intervisie, trainingen en opleidingen op maat. Of het nu om individuele of team trajecten/vragen in het (voortgezet) onderwijs, mbo of hbo gaat. 

No nonsense ervaren

I.p.v. het achteraf bespreken, heeft het coachen on the job zoveel meerwaarde omdat je het meteen doet en verandert. Het helpt me om het tijdens de les al beter te doen en niet de les erna. Maar meteen in het moment.

Nadja, leerkracht

Prachtig krachtig

We zetten tools en technieken in die bewezen effectief zijn en wij als zodanig ervaren hebben. Altijd met als doel te bevestigen wie je in de kern bent en zijn kan. Dat werkt een stuk lekkerder voor iedereen. Zo gebruiken we voor het delen van best practices in teamverband graag de camera. Een kijkje bij elkaar in de klas levert veel mooie inzichten en leerzame voorbeelden op, maar ook openheid, samenwerking en verbinding. De ruimte die dit oplevert, is goed voor de energie. Die kan weer stromen naar daar waar het nodig is: de leerlingen.  

Wil ik ook

Dus in situaties dat je jezelf, je energie, plezier of wat dan ook verliest, supporten we je om weer de stap te gaan zetten die je ruimte geeft en je met minder moeite kinderen vooruit helpt. Neem contact op voor meer info, een vrijblijvend gesprek of een voorstel op maat. 

Het Stroomopwaarts Onderwijs Team: Stella, Geesje & Ramona