Met Stroomopwaarts in een stroomversnelling

Stroomopwaarts voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs en is daarmee een CRKBO geregistreerde opleider. Ieder schooljaar start er bij Stroomopwaarts een aantal opleidingen. Zoals ‘Zorg voor je groep’, ‘Beeldcoach on the Job’ en ‘In je kracht in de bovenbouw’. De opleidingen van Stroomopwaarts zijn praktisch, motiverend en sluiten naadloos aan bij de dagelijkse praktijk. De bijeenkomsten worden geleid door mensen die de praktijk op hun duimpje kennen. Er wordt ook gezorgd voor goed eten en drinken tussen de bedrijven door. 

Iedere opleiding sluit je natuurlijk af met een certificaat om mooi ingelijst op te hangen! Dus verheug je vast op de opleiding:

  • In je kracht in de bovenbouw 
    Zo’n bovenbouwgroep vraagt namelijk echt wel iets speciaals van jou als leerkracht. Wat dacht je van orde houden en pubergedrag? De toetsen, de adviezen, de uiteenlopende niveaus? En hoe geef je social media en telefoons eigenlijk een plek in je groep? En dan heb je ook de oudergesprekken en dat geweldige puberbrein nog. 
  • Zorg voor je groep
    In je groep heb je natuurlijk leerlingen die het volgens het ‘boekje’ doen, maar je krijgt ook te maken met leerlingen die zorg nodig hebben om beter vooruit te kunnen komen. Tijdens deze opleiding krijg je inzicht, praktische tools en technieken voor een vruchtbare samenwerking met kinderen, ouders en professionals.
  • Beeldcoach on the job
    Tijdens deze tweejarige opleiding word je beeldcoach en leer je coachen on the job. Twee vliegen in een klap zodat je na deze opleiding in je klas, op jouw school of binnen de stichting gelijk kan helpen zien en ervaren hoe het ook kan. Samen vooruit door te doen en leren in het moment. Dat is heel krachtig.

Meer weten of direct inschrijven

We got your back en we gaan samen lekker actief, praktisch en met duidelijke theoretische onderbouwing aan de slag. Voor meer info neem contact op. Of schrijf je direct in door het inschrijfformulier te downloaden.